Toimitus ja palautus

Toimitus

Pienemmät paketit toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Postilaatikkoon toimitettavan paketin paksuus on max. 3cm. Muut tilaukset toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin ja tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä.

Huomaathan, että tilauspäivä ja lähetyspäivä eivät ole sama asia. Tilaus lähetetään keskimäärin vuorokauden kuluessa tilauksen maksamisesta ja tuotteiden varautumisesta. Toimitusaika normaalisti omalta varastolta on 3-6 työpäivää.

Mikäli osa tilauksen tuotteista on loppu varastoltamme, lähetämme varastosta löytyvät tuotteet ja ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse puuttuvien tuotteiden toimitustilanteesta.

Vauvapuoti.fi ei vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista toimitushäiriöistä tai viivästyksistä (esim. tavarankuljettajien kuten Postin lakko tms.).

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Huomatkaa, että emme tarjoa maksutonta vaihtoa ja palautusta, eli asiakkaan on kustannettava postikulut itse. 

Jos haluatte luopua tilauksestanne ja emme ole vielä laittaneet tilaustanne matkaan, peruutetaan tilauksenne. Tilauksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvapuoti.fi

Jos ette ole tyytyväisiä saamaanne tavaraan, teillä on oikeus lähettää tilauksenne tai osa siitä käyttämättömänä meille takaisin. Palautettavan tavaran on saavuttava meille 14 päivän aikana alkaen päivästä, jolloin saitte tilauksen.  Pyydämme pakkaamaan tuotteet tavalla, joka välttää vahingoittumisen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota meihin ensiksi yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@vauvapuoti.fi. Saat vastauksena palautusohjeet. Liitä palautuspyyntösähköpostiisi mukaan seuraavat tiedot:

  1. nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  2. tilausnumero tai kopio saamastasi tilausvahvistuksesta

Huomioithan myös, että paketin lunastamatta jättäminen Posti toimipisteestä tai Postin pakettiautomaatista ei ole sama asia kuin asiakaspalautus tai -peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista Postin antaman säilytysajan puitteissa, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitetaan 15€ käsittelykuluja.

Jos teille saapuneet tuotteet ovat vahingoittuneet tai ne eivät vastaa kuvausta, pyydämme palauttamaan nämä tuotteet 14 päivän aikana niiden saamisesta. Tämän jälkeen palautamme rahasi takaisin  100%:sti tai lähetämme uuden tuotteen ilman ylimääräisiä kuluja.

Jos tilauksen palautuksesta aiheutuu kaupalle kustannuksia (esim. palautus käyttäen postiennakkoa tms.), veloitetaan nämä kustannukset asiakkaalta. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilauksen summa vähennettynä edellä mainitulla kustannuksella. Jos tilauksen maksutavaksi oli valittu lasku, hyvitetään laskun summasta kustannuksen yli menevä osa, ja kustannus jää laskulle. 

Heräsikö sinulle kysymyksiä tuotteisiin tai toimitukseen liittyen? Olemme täällä apunasi. 

Helpoiten saat meidät kiinni sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@vauvapuoti.fi

Vastaamme kaikkiin viesteihin pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana.