Meistä

Tervetuloa verkkokauppaamme, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita vastasyntyneille! Olemme suomalainen yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan perheille parhaat tuotteet heidän pienen ihmeensä tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu yrittäjäpariskunnan toimesta, ja meillä on omaa kokemusta lasten kasvattamisesta. Siksi ymmärrämme, kuinka tärkeää on tarjota lapsille turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit käyttää huoletta.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet jo yli 10 000 tyytyväistä asiakasta ja palautetta, joka vahvistaa sen, että olemme onnistuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita. Meidän verkkokauppamme valikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia tuotteita, jotka vastaavat vastasyntyneiden tarpeita. Jokainen tuote on testattu ja hyväksytty omilla lapsillamme ennen kuin tuomme ne myyntiin.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on tärkein tavoitteemme, ja siksi tarjoamme aina parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja nopeat toimitukset. Tavoitteenamme on tehdä verkkokaupasta helppoa ja miellyttävää, jotta voit ostaa tuotteita helposti ja vaivattomasti juuri silloin kun tarvitset niitä.

Voitte koska tahansa lähettää meille palautetta ja/tai kyselyitä osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvapuoti.fi. Vastaamme kaikkiin viesteihin pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana. Jos kysymyksesi koskee tilaustasi, liitä viestiin mukaan vahvistussähköpostissa saamasi tilausnumero.

Kiitos, että olet kiinnostunut yrityksestämme. Toivomme, että voimme palvella sinua ja tarjota sinulle vain parasta, jotta voit antaa vastasyntyneellesi kaiken mitä he tarvitsevat.